RUNDE-BORDE.DK

MØBLER TIL KIRKER - SKOLER - KONFERENCE - KANTINE - KONTORER - INSTITUTIONER & CAFÉ


derfor.png
Besøg vores webside med stabelstole og se vores store udvalg.
Her kan du måske finde jeres næste konferencestol. Vi har rigtig gode priser på vores konferencestole.
Her kan du også finde runde borde. Vi forhandler runde borde i træ, plast og werzalit og har bordene i mange størrelser. Find et rundt bord på websiden og vi giver et godt tilbud.
Det er med glæde at vi kan præsentere Ana stole i vores sortiment. Vi har solgt Ana stole siden 1995 og det er blevet til rigtig mange igennem årene. Derfor har vi også gjort rigtig meget ud af at vise Ana stolen i mange farver og med forskellige stoftyper. Fabrikken har også forhøjet garantien fra 5 til 6 år og det vidner om hvor solid stolen er. Vi kan varmt anbefale at købe Ana stole.
På websiden er et stort udvalg af gode taburetter til krævende brug. Mange skoler og institutioner har købt taburetter hos os.

Et stort udvalg af konferenceborde finder du på denne webside. Der er konferenceborde i mange størrelser.

Her er en af vores websider med klapstole. Vi forhandler et større udvalg af klapstole, som er beregnet til brug i forsamlingshuse, skoler, mødelokaler, kirker m.m. Besøg websiden og find en klapstol som er brugbar for dig, så laver vi et tilbud, som også er brugbar.
Besøg vores webside med klapstole, hvor vi detaljeret beskriver den enkelte klapstol. Disse klapstole er ideelle til brug i kirker, møderum, skoler, forsamlingshuse m.m. Klapstolene kan fås med og uden polster. Der kan også fås transportvogne til de fleste klapstole.
Mangler du en god stabelstol, så indeholder denne webside et større udvalg af gode stabelstole.

RUNDE-BORDE.DK

Åmoseparken 240
6710 Esbjerg V
Telefon: 75155006/20472110
Mail: luthje@runde-borde.dk
Copyright © Luthje Trading 2015 - Website udviklet af Convert IT